Pon/Pet: 07.00 - 15.00

radno vrijeme: posjetite nas

Vukovarska 261, Vinkovci

Vukovarska 261, 32100 Vinkovci, Hrvatska

+385 32 500 613

nazovite nas

PVC prozori

Tvrtka Watmont d.o.o. proizvodi stolariju sa  Deceuninck profilima. Naši profili za prozore i balkonska vrata optimalno su rješenje za sve zahtjeve u novogradnji, starogradnji ili modernizaciji. Deceuninck nudi široku paletu različitih sustava i dizajna za sve vrste PVC prozora. Deceuninck PVC prozori precizno su izrađeni i energetski izuzetno učinkoviti. PVC prozori kao i prozorske klupice oduševljavaju svojom dugotrajnošću, inovacijom i održivošću.

PVC PROZORI SU INVESTICIJA ZA BUDUĆNOST

Razlog za njihovu omiljenost je prvenstveno njihova izvrsna energetska učinkovitost, visoka razina kvalitete, brojne mogućnosti boja, jednostavnost održavanja i dugotrajnost. Radi modernih procesa u proizvodnji i standarda recikliranja, PVC prozori, ulazna vrata i balkonska vrata u potpunosti ispunjavaju principe ekološke održivosti.

PVC prozori – energetski učinkoviti i u skladu s ekološki održivim pristupom

Prozori od PVC-a nadmašuju sve ostale prozorske materijale po pitanju uštede energije i ekološke efikasnosti. Materijal okvira može se do 100% reciklirati. Zbog svoje dugotrajnosti i ekonomičnosti, PVC prozori danas predstavljaju najodrživije rješenje za prozore. Deceuninckovi PVC prozori pravi su primjer kako se visokovrijedna tehnologija povezuje s praktičnom koristi i odgovarajućim dizajnom. Jer suvremeni prozori ne samo da trebaju štedjeti energiju i dobro izgledati, već i efikasno štititi od hladnoće, klimatskih nepogodnosti, buke i provala. Također trebaju pružiti dobar omjer cijene i kvalitete uz niske troškove održavanja. Deceuninck prozori ispunjavaju sve te zahtjeve.

PVC prozori – za novogradnje i modernizaciju zgrada

Prozori imaju najveći potencijal za štednju energije na zgradama. Stare gradnje troše jako puno energije, dok se procesima sanacije i modernizacije uvelike štedi energija, a nekretnina dobiva dodatnu vrijednost. PVC prozori od Deceunincka ne samo da nude idealan omjer cijene i kvalitete, već predstavljaju proizvode koji zbog svoje tehničke preciznosti izrade znatno smanjuju potrošnju energije i štede novac. Oni odgovaraju svim zahtjevima moderne gradnje.

PVC prozori u brojnim izvedbama

Za svoj dom iz snova možete odabrati PVC prozore iz različitih sustava profila i uz veliki izbora boja i folija: od obične bijele, preko brojnih tonova sive, pa sve do izgleda aluminija i drveta. Naši PVC prozori dostupni su u najrazličitijim dekorima koji odgovaraju gotovo svakom stilu arhitekture.


Deceuninck je jedan od vodećih proizvođača PVC profila. Naša tvornica u Bogenu preko 60 godina proizvodi visokokvalitetne PVC proizvode. Zajedno s našom internacionalnom matičnom tvrtkom Deceuninck imamo podružnice u preko 90 zemalja svijeta i globalnu mrežu za preradu PVC-a. Stoga pripadamo među najveće proizvođače PVC prozorskih profila.

PVC PROZORI ELEGANT (PROFILI ELEGANT)

PVC PROZORI ELEGANT (PROFILI ELEGANT)

SUSTAV PROZORSKIH PROFILA ELEGANT / Vrhunska tehnologija u jedinstvenom dizajnu

Sustav prozorskih profila Elegant ima izvanredne osobine. Prvoklasna vrijednost toplinske izolacije Uf do 0,93 w/m2k i mala dubina profila od samo 76 mm jamče maksimalnu fleksibilnost kako za novogradnju tako i za renovacije. U proizvodnom procesu upotrebljava se ekološki prihvatljivi i reciklirani materijal EcoPowerCore.  Zbog toga linija Elegant postavlja nove standarde u području održivosti.

Uz minimalistički izgled u kombinaciji s pravokutnom letvicom ostakljenja, Elegant predstavlja potpuno novu generaciju prozora. S vizualnog aspekta, Elegant i aluminijski prozori izgledaju gotovo identično – obje vrste prozora daju kućama elegantan i moderan izgled. Elegant stoga predstavlja ekološku i praktičnu alternativu aluminijskim prozorima.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

 • Dubina profila od 76 mm, 6 komora
 • Vrijednost izolacije okvira: Uf vrijednost do 0,93 W/m²K
 • Vrijednost izolacije cijelog prozora Uw do 0,63 W/m²K
 • Jednostavno se postiže standard pasivne kuće uz standardno trostruko ostakljenje
 • Mogućnost ostakljenja do 70 mm
 • 2 različita dizajna – okvir i krilo u istoj ravnini i u zamaknutim ravninama
 • Protuprovalna zaštita do razreda RC2

Zašto ELEGANT:

Užitak za oči

Naši prozori i vrata dostupni su u različitim stilovima, bojama i izvedbama. Zahvaljujući asortimanu Smart Colours možete jednostavno kombinirati PVC i aluminijske profile u jednom te istom projektu.

 • Odgovarajuće rješenje za svaki stil: moderan, bezvremenski, klasičan, urbani itd.
 • Bogat asortiman od 50 boja: moderne boje, tople strukture drva, metalik tonovi itd.
 • Sjajna i mat izvedba.
 • Skriveni odvod uz minimalan utjecaj na izgled.

Izvrsna otpornost na zrak, vodu i vjetar

PVC profili imaju najveću vrijednost toplinske izolacije na tržištu i udovoljavaju svim zahtjevima u području energetske učinkovitosti. Također su nepropusni za zrak, vodu i vjetar, tako da pružaju željeni komfor, bez obzira na vremenske uvjete.

Prozori i vrata Elegant također su pravi užitak za uši: naše različite debljine stakala pružaju optimalan komfor u pogledu zaštite od buke.

Osjećaj sigurnosti

Naši su prozori i vrata ojačani tako da ne nude samo dodatni osjećaj stabilnosti već i dodatnu zaštitu od provalnika. Naši profili prozora i vrata također su u skladu sa svim zakonskim propisima o protupožarnoj zaštiti.

Jednostavno održavanje

PVC profile nikada ne treba lakirati, premazivati ili tretirati posebnim proizvodima za njegu. Voda i blago sredstvo za čišćenje sasvim će dobro poslužiti.

Prozori i vrata Elegant pružaju vam bezbrižno uživanje tijekom čitavog života. Naši PVC profili odlikuju se vrhunskom kvalitetom i stoga traju vrlo dugo. Vrlo su čvrsti, ne savijaju se i ne trunu. Vlaga i sunčeva svjetlost također ne mogu utjecati na profile.

Ekološki izbor

Svi naši PVC proizvodi mogu se 100 % reciklirati. Poduzeće Deceuninck najveći je reciklator tvrdog PVC-a u zemljama Beneluxa koji u proizvodnji novih PVC profila obrađuje reciklirani materijal.

Profesionalna instalacija

Deceuninck surađuje sa specijaliziranim proizvođačima certificiranima za proizvodnju i instalaciju. Oni mogu pružiti brzu i profesionalnu pomoć i savjete. Naši specijalizirani proizvođači nude dugogodišnje jamstvo na korišteni materijal, postojanost boja i postavljanje.

NAGRAĐIVANI DIZAJN

Sustav profila Elegant predstavlja jedinstven dizajn PVC prozora. Minimalističke linije krila i okvira te iznimno uski vanjski rub profila pružaju prozoru izvanredan izgled. Poduzeće Deceuninck za ovu je revolucionarnu inovaciju ovjenčano nagradama German Design Award i Red Dot Design Award.